lactoferrin 95 için ürünler (10)

Glutatyon

Glutatyon

Amino Asitler
L-Lizin

L-Lizin

L-Lizin HCl, fermente, topaklanmayı önleyici
L-Ornitin HCL

L-Ornitin HCL

Besin takviyeleri üretimi için hammadde L-Ornitin HCL.
Sodyum laktat

Sodyum laktat

laktik asidin sodyum tuzudur. Sodyum laktat, cildin kendi nemini koruyan ve hafif asidik bir pH değerine katkıda bulunan cilt için nemlendirici maddeler grubuna aittir. Bu maddeler (gliserin, üre ve organik asit) birlikte Doğal Nemlendirme Faktörü (NMF) oluşturur. AB'de sodyum laktat, gıda katkı maddesi E 325 olarak bilinir. Tuz, suda kolayca çözünür. Sıvı neredeyse renksizdir ve neredeyse kokusuz veya tatsızdır. Sodyum laktat, talep üzerine ayarlanmış pH değeri ile çeşitli konsantrasyonlarda (yüzde 50 / yüzde 60) da mevcuttur. Nitelikler: %50, %50 pH 5.5, %60 Görünüm: şeffafdan beyaza CAS numarası: 72-17-3 INCI: Sodyum Laktat Dayanıklılık: 2 yıl Depolama: serin, kuru ve ışık geçirmeyen bir yerde, kapalı ambalajda saklanmalıdır.
L-Lizin

L-Lizin

L-Lizin, temel bir proteinojenik amino asittir.
Lutein

Lutein

Bitki ekstresi
L-Selenometiyonin

L-Selenometiyonin

L-Selenometiyonin %0,5
L-Triptofan

L-Triptofan

L-Triptofan, rahat bir uyku ve gündüz daha fazla enerji için kullanılır. Çünkü L-Triptofan, vücutta serotonin haline dönüştürülme özelliğine sahiptir. Bu, uyku düzenleyici hormon melatonin için bir başlangıç maddesi olarak görev yapar. Triptofan, Almanya'da uyku bozukluklarının tedavisi için onaylanmış bir ilaçtır. L-Triptofan, reçetesiz bir ilaçtır ve 500 mg dozajında önerilmektedir.
D-Pantenol

D-Pantenol

D-Panthenol veya Dexpanthenol, B vitamini öncüsü ve pantotenik asidin alkol türevidir. Viskoz, sarımsıdan şeffafa kadar değişen bu ürün sentetik olarak üretilmektedir. Artan sıcaklığa karşı hassastır ve pH değeri dört ile altı arasında işlenmelidir. D-Panthenol, su ve etanolde kolayca çözünür, yağlar ve yağlarda çözünmez. İnsan vücutları D-Panthenol'ü B5 vitaminine dönüştürür. CAS numarası: 81-13-0 EINECS: 201-327-3 Dayanıklılık: 2 yıl Depolama: orijinal ambalajında, serin, kuru ve ışık geçirmeyen bir yerde saklanmalıdır.